2014-07-24 09:09:09• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hirtelen utazásra kerülhet sor

Napi horoszkóp július 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Kosoknak bizonyosan valami új kezdődik mostanában a szerelmi életében. Ha a párkapcsolata kiegyensúlyozott, akkor gyermekáldásra is számíthat a közeljövőben. Ha magányos, akkor párra találhat. Egyéb esetekben a párját ritkíthatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma nagyon kimerült lehet, sikerült annyira túlhajszolnia magát, hogy szinte alig áll a lábán. Ha eddig nem volt szabadságon, tovább halogatnia tilos, különben belebetegszik a munkába. A pénz nem indok: a betegség sokkal többe kerülne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha valakit igazán fontosnak érez az életében, akkor itt az ideje, hogy ezt közölje is vele. Ön általában nagyon közlékeny típus. Miért van az, hogy pont az érzelmeit olyan nehéz kimondania? Változtasson ezen, legyen őszinte!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Rákokra ma rámosolyoghat a szerencse. Extra bevételhez juthat, amire talán nem is számított. Avagy a közeljövőben lesz alkalma valami módon többet keresni. Lehetősége lesz hosszú évekre felhalmoznia tartalékokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene magát belelovalnia abba az életérzésbe, hogy önnek milyen nehéz a sorsa. Annál is kevésbé, mivel a jegyébe lépő Jupiter épp most teszi lehetővé azt, hogy mindent jóra fordítson. Használja a szerencsebolygó áldásait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önt általában a rendteremtés isteneként ismerik, most mégis úgy érzi, hogy a fejetlenség lett úrrá ön körül. Ez azonban csak magához mérten igaz, és higgye el, senki más nem veszi észre, vagy veti a szemére. Ön is lazíthat egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sokat dolgozik, de úgy érzi, nincs meg a kellő látszata. Valamit ideje lenne áthárítani másokra, legalább a családján belül. Az otthoni munkamegosztáson kellene változtatnia, ha nem akar teljesen kimerülni. Beszéljen a társával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem kellene elhanyagolnia a testét. Most már ön is érzi, hogy ha nem vezet be bizonyos változtatásokat a napi rutinjában, annak az egészségére nézve is lehetnek káros következményei. Ideje rászokni a reggeli futásra, vagy a délutáni súlyemelgetésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hirtelen utazásra kerülhet sor, amire talán nem is számított. Kevés ideje van a felkészülésre, de a legfontosabb, hogy a papírjai (útlevél, biztosítás, stb.) rendben legyenek. Ma még minden ezzel kapcsolatos hivatalos ügyet elintézhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, hiábavaló a küzdelme, valamelyik kapcsolata zátonyra futott. A társával, vagy valamely más családtagjával hiábavaló a beszéd, az illető nem hallgat önre. Valóban csak az segíthet, ha önmagán próbál meg változtatni.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Elkövethetett egy hibát, ami végzetes lehet a társkapcsolatára nézve. Az azonban nem segít, ha a lelkiismerete elaltatása végett, minden hibát egyszerűen a másikra hárít. Ideje lenne szembenéznie a saját lelkének sötétebb oldalával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Okos taktikával jobb eredményt érhet el a munkahelyén is. Vagy a munkamódszerén, vagy a kollégáival való kapcsolatán kellene változtatnia. Kedvességgel ma többet ér el, mint rámenősséggel, vagy intrikákkal.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: